Select Page

Kontakta mig

Behöver du en ny hemsida, eller uppfräschning av en befintlig? Problem med WordPress eller kanske bara säga hej? Släng iväg ett mail eller ring, så snackar vi!

Säg hej!

Besök (endast vid bokad tid)

Tegelbruksgatan 10A
815 36 Tierp

Phone

070 – 386 08 40

E-post

kontakt@boldwebbdesign.se

Svar på några vanliga frågor

FAQ

Vad kostar en hemsida?

Det beror på vem du frågar! På den etablerade webbyrån i stan kan du få ett prisförslag på 20 000kr. Frågar du mig som driver min egna byrå på landet är mitt svar från 9 995kr för ett komplett baspaket.

Hur kommer jag igång?

Börja med att ta kontakt med mig så leder jag dig vidare därifrån. Vi startar med att lägga en plan. Du får ett prisförslag med tydligt utlagd tidsplan för hela projektet och när allt känns bra kör vi igång!

Kan jag få hjälp med uppdateringar?

Jag erbjuder olika paket för underhåll där jag sköter backup, uppdatering av WordPress, tillägg och tema. Samt extra säkerhetsfunktioner och bevakning.

Kan jag själv ändra text och bilder?

Du får en genomgång av hur din hemsida fungerar och jag visar dig hur du kan göra ändringar i bild och texter. Självklart kan jag hjälpa dig med ändringar mot en kostnad, eller så bakas månatlig tid för ändring in i underhållpaket.

Hur ska min hemsida se ut?

Utifrån planen vi lägger vid första mötet tar jag fram en snygg design för just era behov. Jag utgår ifrån er grafiska profil, om sådan finns, eller tar fram ett färdigt koncept med färg, form och typsnitt.

Vem äger hemsidan?

Du som kund äger alltid din hemsida, domänadress och webbhotell så att du kan vara trygg och inte behöver känna dig bunden till mig.

B.O.L.D Webbdesign

B.O.L.D Webbdesign drivs av Alexander Nyberg i Tierp ca 40 minuter från både Uppsala och Gävle. B.O.L.D Webbdesign bygger, underhåller och utvecklar hemsidor, e-handel och digitala lösningar för företag och organisationer till fasta priser! 

Företaget
Kontakt

Kontakta mig om du har några frågor!

kontakt@boldwebbdesign.se

070 386 08 40

© B.O.L.D Webbdesign 2019