Att bädda med gula påslakan kan vara kul istället för de vanliga vita. Om du vill hitta gula påslakan, så finns det hos AB Småland. De har påslakanset för enkelsängen, dubbelsängen och för spjälsängen. Dessa finns även i andra färger med om du vill ha något annan färg än gul. Utöver påslakanset så har de även:

  • Lakan
  • Örngott
  • Överkast

Sedan så finns det även annat i denna butik, som har med andra rum i hemmet att göra. Bland annat finns det saker för sovrummet, vardagsrummet, köket, barn, badrum, trädgård och garderob.

Annorlunda med påslakan som är gula

Du som vill bädda med gula påslakan, du kan köpa ett set i denna färg. De passar lika bra till påsk som resten av året. Sängen är en av de platser vi tillbringar allra mest tid i. Så det är inte fel att se till att ha en säng som är bekväm samt att bädda med sköna sängkläder i den. Sedan även ha på ett snyggt överkast och ha många sköna kuddar.

Matcha gärna dina gula påslakan med lakan och örngott i samma färg!

Hitta det du behöver till hemmet

Hos AB Småland finns det som sagt en hel del för olika delar av ditt hem. För vardagsrummet har du bland annat mattor, inredningsdetaljer, förvaring, filtar, doftljus och en massa mer. Till köket har du tallrikar, bestick, glas, dukning med mera. Sedan har du bra badrumstillbehör, handdukar och hudvård. Till trädgården kan du köpa hem bra redskap samt att det även finns bra saker till garderoben!