Något som kan vara bra att ha i din butik, det är rabattkuponger på mat. När det gäller mat rabattkuponger, så finns det idag ett smart alternativ för att kunna erbjuda dem. Det är att via Clear On satsa på det som heter sales promotion. Det är en smart tjänst där det ingår saker som:

  • Mobila presentkort
  • Sverigechecken
  • Kupong plus
  • Activate interactivate

För att du ska kunna öka din försäljning på bra sätt samt kunna konkurrera med andra i din bransch, så är det inte fel att satsa på att ge rabatt till dina kunder. Det kan vara på mat, så väl som på annat som du säljer. Det finns olika sätt att ha kuponger på idag. Det finns allt från den vanliga papperskupongen till mobila värdebärare.

Kuponger som ger rabatt på mat

Du som har en livsmedelsbutik, du kan med fördel erbjuda dina kunder rabattkuponger på mat. En av de stora fördelarna med att ha kuponger med rabatt, det är att det ökar försäljningen på ett riktigt bra sätt. Kunder tenderar nämligen att handla mer av en vara om de får rabatt på den.

Med via Clear On och deras sales promotion får du tillgång till en smart portal på nätet samt deras kampanjverktyg. Det gör det hur enkelt som helst för dig att hantera alla typer av kuponger och rabatter.

Gör dina kunder nöjda

Om du ser till att ge dina kunder rabatt via kuponger, så kommer de att bli mer nöjda och handla mer. Digitala kuponger är ett sätt att göra det på, som många gärna tar emot i mobilen. De är enkla att använda och enkel att hantera.