Något som kan vara bra att ha hemma i ditt garage, det är en pneumatisk domkraft. Om du är ute efter att hitta en bra pneumatisk domkraft, så kan du hitta det hos Forsage. Hos dem finns det flera olika domkrafter som klarar av olika vikter. Bland annat har de dessa:

  • Pelardomkraft
  • Växeldomkraft
  • Luftdomkraft
  • Saxdomkraft

De har även låg domkraft, höglyftande, mekaniska och rullande. De har även de tillbehör du kan tänkas behöva ha för din domkraft. Hos detta företag finns det en hel del bra utrustning och inredning för garage.

En domkraft som är pneumatisk

När man talar om en pneumatisk domkraft, så är det en som drivs med hjälp av tryckluft. Hos Forsage finns det flera varianter som gör just det. Dessa kallas även för luftdomkraft. Detta företag har även annat som drivs med tryckluft så som mutterdragare, blåspistoler och annat. De har även olika kompressorer som är ett måste att ha då du ska använda dig av något som drivs med just tryckluft.

Allt för ditt garage

Hos Forsage finns det inte bara domkrafter av olika slag, utan de har även en hel del annat. De har bland annat garageinredning i form av bänkar, vagnar, låsinsatser och annat. De har också en hel del inom garageutrustning. De erbjuder även handverktyg, pneumatik, specialverktyg och olika lyftverktyg.

Så är det så att du behöver utrusta ditt garage helt och hållet eller bara vill komplettera med vissa saker, så kan du med fördel kolla in alla de produkter som detta företag har att erbjuda.